Red Notice

2½ ud af 5 olme tyre

Netflix har her sat alle sejl til med en dyr og stjernespækket produktion, som prøver at være både eventyr, actionbrag og screwball-komedie, men ikke slipper godt fra nogen af delene. Historien bygger på en frit opfundet myte om tre gyldne æg, som Kleopatra skulle have fået af Marcus Antonius, og som står øverst på alle kunsttyves ønskeseddel. Det ene æg befinder sig i Rom, og her begynder den vilde skattejagt, som fortsætter til Bali, Rusland, Spanien og Egypten og ender i en hemmelig nazibunker i Argentina, alt sammen flot og professionelt filmet, men den filmiske jumbojet er desværre så tung, at den aldrig letter fra startbanen. Actionscenerne er én lang parade af klichéer og de kække dialoger infantile og platte. Ja, Gal Gadot ser forrygende godt ud, men hun har det tydeligvis svært med de tåbelige replikker, og det er klart hendes stuntdouble, der trækker læsset. Den pæne og nydelige Ryan Reynolds, som var så god i Free Guy, synes her stivnet i Deadpool-rutinerne. Og tredje hjul til giggen, Dwayne Johnson, ligner selv iført smoking stadig en afdanket wrestler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *