Most Dangerous Game

4 ud af 5 galoperende hjerter

Hvis du har set “The Running Man” og “The Hunt”, kender du genren: En eller flere personer deltager (som regel mod deres vilje) i en konkurrence mellem en håndfuld jægere, der jagter dem som dyr. Den sportstrænede løber Dodge Tynes (Liam Hemsworth), kontaktes af Miles Sellars (Christoph Waltz), som leder en hemmelig klub, der organiserer denne slags ulovlig jagt for rige psykopater. Dodge får tilbudt en formue for at deltage, og da han alligevel snart skal dø af en uhelbredelig hjernesvulst, og hans familie mangler penge, slår han til. Scenen er sat i Detroit, og hvis han kan undslippe fem jægere inden daggry næste dag, kan han forlade spillet i live.

Som sagt er historien set før, men denne version er næsten lige så god som mesterværket “The Hunt” (2020). Den blev oprindelig produceret som streamingserie på femten meget korte afsnit, som her med stor succes er klippet sammen til en spillefilm på godt to adrenalinpumpende timer. Anbefales varmt. Ligger i skrivende stund på Prime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *