Love Hard

3 ud af 5 hjemmelavede duftlys

Romantisk julefilm med den nuttede Nina Dobrev fra “Vampire Diaries” som Natalie, der finder sin drømmefyr via en dating-app, beslutter at overraske ham med et julebesøg og opdager, at hun er blevet “catfished”, altså narret af falske fotos, for fyren er en bebrillet nørd ved navn Josh, der bor hjemme hos sine forældre. Det viser sig dog, at den mand, hun er brændt varm på, Tag, er en af Joshs venner, som han har brugt billederne af, og nu tvinger hun ham til at agere giftekniv og præsentere Tag for hende.

Hvis du efter denne introduktion ikke kan regne ud, hvad filmen ender med, er du romcom-mongol. Men trods den forudsigelige slutning og klicheer i bunkevis var min indre teenagetøs godt underholdt af denne charmerende Netflix-bagatel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *