JFK Revisited: Through the Looking Glass

4½ ud af 5 magiske kugler

Oliver Stone udbygger med denne dokumentarfilm på overbevisende vis sin teori om, at mordet på John F. Kennedy var et statskup iværksat af den amerikanske højrefløj med deltagelse af FBI og CIA. Efter offentligt pres blev der i halvfemserne åbnet for arkiver, der eller var lukket indtil 2029, og selv om de formodede konspiratorer formentlig fik skrottet de mest kompromitterende dokumenter allerede i 1963, fremlægges her et væld af detaljer, der peger på, at Oswald ikke var alene om attentatet (hvis han overhovedet deltog i det), og at masser af beviser blev fjernet og forfalsket efterfølgende.

Yderst interessant supplement til mesterværket “JFK”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *