Arcane: League of Legends

5 ud af 5 samspilsramte søstre

Dette eventyr i ni afsnit, som kører på Netflix, er simpelthen det bedst animerede tv-show, jeg nogensinde har set. Historien bruger figurer fra online-spillet League of Legends, som det ellers ikke har meget til fælles med. Man behøver ikke kende noget som helst til spillet for at kunne se serien, der er en velfortalt og fantastisk animeret historie i et kaotisk og ufattelig flot steampunk-univers med to forældreløse søstre som fortællingens omdrejningspunkt. Der er ingen svage punkter. Design, animation, stemmer og musik går op i en højere, lydefri enhed.

Det her er kunst, venner!

Sæson 2 er ved at blive produceret nu. Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan lave noget så perfekt gennemarbejdet på samlebånd, men computerteknikken har jo taget stormskridt de sidste mange år, og her sættes nye standarder, som det bliver svært for selv Disney at leve op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *