The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

3½ ud af 5 engelske kanaløer

Jeg havde behov for en gang feel good-underholdning, og Mike Newells romantiske periodestykke fra 2018 opfyldte kravet til fulde. Filmen foregår i 1946, hvor en ung, nyforlovet forfatterinde tager til Guernsey for at besøge en lokal læseklub, der viser sig at vogte over en hemmelighed fra krigens dage. En velproduceret og charmerende film, som man kender slutningen på, så snart smukke Lily James møder flotte Michiel Huisman (som også var førsteelsker i en af mine yndlingsfilm, “The Age of Adeline”), men det gør ikke noget, for det handler mere om stemning og hygge end uforudsete plottwists. Det glædede mig især at se en af min ungdoms britiske filmhelte, Tom Courtenay, igen. Fin film for tøser af alle køn og aldre. Oprindelig produceret af Netflix, men ligger lige nu på HBOMax.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *