Copshop

2½ ud af 5 skamskudte ståldøre

Lige så begejstret som jeg var for instruktøren Joe Carnahan og skuespilleren Frank Grillos forrige samarbejde, “Boss Level” (https://filmniller.tumblr.com/post/644826370413871104/boss-level), lige så skuffet blev jeg over denne ellers ganske velproducerede actionfilm, der hovedsagelig foregår i arresten på en politistation, hvor to mænd, der meget gerne vil slå hinanden ihjel (Frank Grillo og Gerard Butler), er spærret inde i hver sin celle. Der er megen snak i starten, og actionscenerne lader vente på sig, men der begynder at komme liv i kludene, da endnu en hitman (Toby Huss) dukker op for at gøre arbejdet færdigt for Butler. Efter at have dræbt det meste af stationens mandskab løber den nyankomne stjernepsykopat imidlertid ind i uventet modstand fra historiens helt, den snarrådige betjent Valerie Young (Alexis Louder), og mere skal ikke røbes her. Det er ikke nogen dårlig film, men den er heller ikke særlig god, og det er ikke Butler og Grillo, der løber med æren, men Huss og Louder, som begge er nye for mig og rigtig, rigtig gode. Jeg vil råde dig til at lægge hjernen på hylden, før du går i gang, for manuskriptet holder ikke til en nærmere analyse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *