Army of Thieves

4 ud af 5 Wagner-operaer

Denne prequel til Zack Snyders Army of The Dead er skrevet og produceret af Snyder og instrueret af Matthias Schweighöfer, som også selv spiller hovedrollen som pengeskabstyven Dieter, der leder efter fire legendariske pengeskabe skabt af låsesmeden Hans Wagner. Det fjerde pengeskab, Götterdämmerung, møder vi i Army of the Dead, og denne film handler om de tre første, Rheingold, Valkyrie og Siegfried, opkaldt efter operaerne i Richard Wagners episke cyklus Nibelungens Ring. Hvis man kan lide heist movies, er man rigtig godt underholdt af Dieter og hans bande, der udfører de tre kup med bravur i Paris, Prag og Sankt Moritz, dog ikke uden interne stridigheder og jalousi. Der er både humor, action og romantik på tapetet, men Schweighöfer og især den gudesmukke Nathalie Emmanuel (Ramsey fra Fast & Furious-serien) hiver stikket hjem. Ligger på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *