Archive

4 ud af 5 japanske forsøgsfaciliteter

En flot sf-film af spillefilmsdebutanten Gavin Rothery, der også har skrevet historien. Theo James fra Divergent-serien spiller en ingeniør, som efter at have mistet sin kone (Stacy Martin fra “Nymphomaniac”) i dybeste hemmelighed forsøger at overføre hendes erindringer og personlighed til en robot. Det hele begynder flot og godt, men jeg blev undervejs mere og mere irriteret over tilsyneladende usammenhængende hændelser og plothuller og sad og bandede over endnu en gang arthouse-bullshit, da et brat og uventet twist hen mod slutningen fik det hele til at falde på plads, præcis som det skete i “Arrival”. Så hold endelig ud. Det er en fantastisk film med en god historie og et lækkert production design. Ligger på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *