Clickbait (miniserie i 8 afsnit)

4½ ud af 5 datingsites

Her har vi noget så sjældent som en velproduceret og fermt komponeret whodunit fra Netflix. En familiefar kidnappes af ukendte forbrydere og præsenteres online som en kvindekrænker, der vil blive henrettet, hvis transmissionen opnår fem millioner seere. Skuespillerne er rigtig godt castet, og historien fortælles gennem forskellige hovedpersoner i hvert af de otte afsnit, så man lærer de medvirkende at kende til bunds. Serien byder på masser af twists og falske spor og fokuserer begavet på internettets skyggesider med misinformation, identitetstyveri og unges afhængighed at være “på” døgnet rundt. Suspense- og underholdningsværdien er tiptop, og hvis du tror, du kan gætte, hvem den skyldige er, kan du godt tro om igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *