X-Men: Days of Future Past (2014)

4 ud af 5 dræberrobotter

Gensynet gav ikke samme glæde som første kig i 2014, hvor jeg blev blæst bagover, men denne gang havde jeg lige set de foregående film og kunne spotte plothullerne. Xavier blev jo dræbt i The Last Stand, men er stadig levende her, og det er der er en forklaring på efter slutteksterne i TLS, som bare ikke holder. For selv om hans sjæl kunne slippe over i en anden person, hvordan kunne han så beholde sit udseende? Nogle mener, han havde en enægget tvillingebror, der lå i koma, men den forklaring er godt nok langt ude. Jeg undrer mig også over, at Kitty Pryde, som ellers kun kan gå gennem vægge, er i stand til at sende Wolverine tilbage i tiden.

Nå, men bortset fra det er det her stadig en god film. Især befrielsen af Magneto i Pentagon og slutsekvensen i Washington DC er rent guf.

Og nu vil jeg gense de tre Wolverine-film og Raimis tre Spider-manfilm, før jeg går i gang med en kronologisk besigtigelse af MCU, som jeg altid har haft det lidt svært med. Måske kan et helhedsgensyn råde bod på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *