Stillwater

3 ud af 5 fængslede døtre

Det her er en god film, der ville blive endnu bedre, hvis man klippede en time ud af den, for den er beklageligvis så længe om at komme i gang, at de utålmodige formentlig står af, før den faktisk ender med at blive interessant og spændende. Hvis man er til udpenslet socialrealisme og plejer at se film i Grand og Gloria, vil man dog sikkert nyde den langtrukne og meget kedelige indledning.

Matt Damon leverer en solid præstation som en ærkeamerikansk arbejdsmand, der tager til Marseille for at støtte sin datter, som er idømt mange års fængsel for drab på sin samleverske. Han får af datterens advokat at vide, at der ikke er noget at gøre, og går så i gang med sin egen efterforskning. Hvad det ender med, skal ikke røbes her, men filmen er som sagt urimeligt lang. Der er indlagt en fin kærlighedshistorie som sidehandling, og den er okay. Problemet er alle de totalt ligegyldige småting, der sagtens kunne klippes ud af denne 139 minutter lange tørvethriller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *