Echoes of Violence

4 ud af 5 illegale indvandrere

Uventet god thriller af Nicholas Woods, en mig ganske ukendt auteur, som både har produceret, skrevet og instrueret dette lille mesterværk, som især glimrer ved sine aktører, som alle spiller røven ud af bukserne, selv om den eneste af dem, jeg kendte i forvejen, er Frank Oz i en meget lille rolle.

En ejendomsmægler, der har problemer med at sælge en ørkengrund otte timers kørsel fra L.A., redder en ung, hvid afrikansk kvinde fra et overfald og kører hende ind til storbyen, hvor hun vil hævne sig på den immigrationsadvokat, som har hentet hende til USA som sexslave. Det lyder kulørt, men det er først til sidst, vi får lidt kliché-action, og indtil da giver filmen sig rigtig god tid til personskildringerne, der som sagt er i hænderne på fremragende skuespillere. Slowburner, ja, men så afslappende velfortalt, at den dramatiske slutning nærmest virker malplaceret.

Den kvindelige hovedrolle, sydafrikanske Michaella Russell, klarer sin rolle med bravur. Jeg tror minsandten, vi har en ny Charlize Theron i svøb her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *