Pig

2½ ud af 5 trøffelgrise

Det er rent faktisk lykkedes auteuren Michael Sarnoski at få Nicolas Cage til at spille afdæmpet, hvilket er noget af en bedrift, men det ændrer ikke, at denne film, som har fået de amerikanske kritikere til at komme i bukserne, er en langtrukken og stort set meningsløs gang narrefisse. Cage spiller en aldrende, tidligere mesterkok, som nu bor i en hytte i Oregons dybe skove sammen med en gris, der er god til at finde trøfler. Beklageligvis stjæler nogen grisen, og så går jagten på kidnapperne ind og historien ned ad bakke. Hvis du tror, du skal se en kopi af John Wick med en gris i stedet for en hund, tager du grumme fejl, for der er stort set nul action, men til gengæld masser af tom snak, overflødige scener og en dårligt fortalt historie, der fiser ud som en våd lynkineser i tredje akt. Kort sagt: Artsy-fartsy bullshit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *