Jolt

2½ ud af 5 elektriske stød

Kate Beckinsale er som altid toplækker, og ensemblet bag hende er gode skuespillere som Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jai Courtney og David Bradley, men historien er fjollet og sjusket fortalt og falder tungt til jorden, længe før vi når slutningen.

Det hele begynder ellers meget godt. Vi bliver glat og sikkert overbevist om, at Kate er født med en usædvanlig styrke og en meget kort lunte, som hun desværre ikke kan styre, før hun bliver udstyret med en vest, der giver hende et pacificerende stød, når hun går over gevind. Så nu er hun nogenlunde normal og kan gå i byen og møde sin drømmemand, der desværre bliver myrdet næste dag, hvorefter Kate sværger at finde de ukendte gerningsmænd og slå dem ihjel. Som en menneskelig mejetærsker begynder hun hævngerrigt at pløje sig gennem storbyens betændte underverden, men herefter går der desværre ikke lang tid, før kæden knækker, og tåkrummeriet begynder.

Teknisk er der intet i vejen med filmen. Der er gode actionscener og en fin biljagt undervejs, men dialogen er pinagtig, og historien humper og halter og snubler til sidst over sine egne ben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *