Gunpowder Milkshake

2½ ud af 5 mælkepopper

Karen Gillan, Lena Heady, Carla Gugino, Angela Bassett, Michelle Yeoh og Paul Giamatti. Det lyder utroligt, at man med det ensemble kan tabe en film på gulvet, men det er tæt på her. Den israelske auteur Navot Papushados fortælling trækker hårdt på Tarantino og Leone og er betydelig mere stil end substans med neonoplyste kulisser og flot koreograferede kampe med brodsøer af blod og hjernemasse. Med lidt god vilje kan man måske se den som et feministisk manifest mod et mandssamfund styret af sammenspiste logebrødre, men det er og bliver en kitschet Kill Bill/John Wick-pastiche baseret på et usammenhængende manus med gyselig dialog. Jeg tør næsten ikke indrømme, at jeg faktisk hyggede mig med den, mest på grund af Karen Gillan, som jeg gerne så som actionheltinde i en seriøs thriller. Hun har potentialet til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *