Safe

3 ud af 5 kinesiske klæbehjerner

Jeg troede egentlig, jeg havde set alle Jason Stathams film, men faldt over den her fra 2012 på Netflix, og hvis jeg har set den før, har jeg i hvert fald ingen erindring om det. Den er også ret svær at skelne fra andre dusinvarer, Statham har medvirket i, men jeg må indrømme, at jeg var godt underholdt af historien, som handler om en 11-årig kinesisk pige med fotografisk hukommelse, der kan bruges som menneskelig usb-nøgle og af samme grund er på flugt fra både den kinesiske og russiske mafia og New Yorks korrupte politi, men heldigvis løber ind i Jason, der efter sit livs nedtur står på en metroperron og overvejer at gøre en ende på sit jammerlige liv. Beskyttertrangen tager overtaget, og resten af historien skrives med bly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *