Killer Elite (2011)

4 ud af 5 fjernstyrede lastbiler

Netflix boltrer sig i Statham-film for øjeblikket, og jeg er ved at indhente det forsømte, denne gang en overraskende god actionbasker med Jason Statham, Robert de Niro og Clive Owen, som efter sigende skulle bygge på virkelige hændelser. En omansk sheik har taget Stathams ven (de Niro) til fange, og for at få ham løsladt skal Statham myrde tre navngivne britiske SAS-elitesoldater, som har slået tre af sheikens sønner ihjel, og han skal få det til at se ud som ulykker og aflevere deres optagede tilståelser. Tough job, som Jason naturligvis klarer med lidt hjælp fra vennerne, men dermed er det ikke forbi, for nu går SAS-psykopaten Clive Owen på hævntogt. God suspense hele vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *