Retfærdighedens ryttere

4½ ud af fem stjålne cykler

Anders Thomas Jensen slår til igen, denne gang hårdere og bedre end nogensinde. Selv hans Blinkende Lygter blegner i forhold til denne mesterlige blanding af action og komik. Tordenskjolds soldater, Mikkelsen, Kaas og Bro, suppleres denne gang med Lars Brygmann og Roland Møller i en velproduceret historie, der balancerer perfekt mellem drama, komik og det rene vanvid.

Den PTSD-ramte soldat Mads Mikkelsen kaldes hjem fra Mellemøsten, da hans kone bliver dræbt i en togulykke, som statistiknørden Kaas mener var et planlagt attentat på en rocker, der var med i samme tog. Han og hans to mednørder, Brygmann og Bro, får Mikkelsen overbevist om, at rockerbanden Riders of Justice står bag, og så kører hævnekspressen, der får Liam Neeson til at ligne en luset amatør.

Mere skal ikke røbes her, men det er længe siden, jeg har grinet så meget. Se den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *