Godzilla vs. Kong

2 ud af 5 hule jordkloder

På trods af at man har brugt hele fem manuskriptforfattere, er det ikke lykkedes at få historien til at hænge sammen, eller også har man bare fra begyndelsen været ligeglad med den, fordi det hele handler om at vise en gladiatorkamp mellem Godzilla og King Kong, og filmen i bund og grund er en opvisning af cgi-effekter. Det er flot, ja, men også sjælløst og fuldstændig ligegyldigt. Og jeg savner bare en antydning af en forklaring på, hvordan der kan være lys, himmel, skyer og frodig vegetation inde i Jordens indre, hvor nogen (hvem det så end er) engang har bygget et palads til Kong. Det hele er med andre ord en total gang sludder og vrøvl, men formentlig guf for børnehavebørn i alle aldre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *