Travelers

4 ud af 5 asteroidenedslag

Fantastisk god tidsrejseserie, der kører i tre sæsoner og stopper præcis, mens legen er god. Under ledelse af Eric McCormack (Will fra Will & Grace) rejser et team af agenter fra en fremtid, hvor verden er ved at bukke under for klimaforandringer, tilbage til det 21. århundrede for at prøve at ændre historiens gang. Det foregår ved, at man sender den tidsrejsendes bevidsthed over i kroppen på en person, der alligevel skal dø, hvilket udløser  interessante problemer med ægtefæller, venner, medarbejdere og så videre. Man har gjort meget ud af persontegningen uden at falde i de værste klichéfælder, og der bliver bestemt heller ikke sparet på action, spænding og uventede twists. Begavet, medrivende og stærkt underholdende sf-serie, som jeg varmt kan anbefale.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *