Night Hunter

4 ud af 5 kældermennesker

Stjernespækket seriemorderthriller, som uforståeligt og ufortjent har fået på hattepulden af kritikerne på Rotten Tomatoes. Jeg fandt den veldrejet, spændende og hårrejsende ubehagelig på den fede måde, og slutningen har et fedt twist, som du næppe regner ud på forhånd. Jeg gjorde i hvert fald ikke.

En ung mand, som er godt og grundigt syg i potten, samler på unge piger, som han holder indespærret i sin kælder for at gøre unævnelige ting ved dem, før han slår dem ihjel. Politiet (anført af Henry Cavill og Alexandra Daddario) slår  ved hjælp af en tidligere dommer (Ben Kingsley) kløerne i ham, men det står snart klart, at han har ikke været alene om sine ugerninger, og at der er en ukendt joker i spillet.

Der er gode og kendte skuespillere i selv de mindste roller, heriblandt Stanley Tucci og Nathan Fillion, og canadiske Brendan Fletcher er et fund til rollen som den totalt klamme seriemorder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *