Exterminate all the Brutes

2 ud af 5 folkedrab

En afroamerikansk dokumentarist vil have mig til at føle mig snavset, beskidt og arveligt belastet, fordi jeg deler forfædre og kontinent med Columbus, kong Leopold, Hitler, Stalin og Milosevic. Som bevismateriale bruger han i fire udsendelser klip fra en stribe ugerninger begået af europæere og hvide amerikanere, men glemmer de osmanner, persere, mongoler, kinesere, japanere, cambodianere, arabere, azteker, mayaer, israelere og talrige andre folkeslag, der har gjort og gør præcis det samme. Jeg erkender gerne, at jeg tilhører en grisk og morderisk race, men ikke at den kun skulle bestå af hvide mænd. Interessant, men tendentiøs og ensidig dokumentarserie på HBO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *