Tower Block

3 ud af 5 saneringsmodne højhuse

Britisk adrenalinsus fra 2012, som tydeligvis er lavet på et skrabet budget og på trods af en del skønhedsfejl effektivt opbygger og holder spændingen, indtil den pludselig er forbi. Vi er i samme proletarmiljø som i den svagt beslægtede (og bedre) “Attack the Block” fra 2011. Et højhus, som er dømt til kondemnering, er gerningssted for et drab på en 15-årig dreng, som ingen kommer til hjælp, og nogle måneder efter beskydes de tilbageværende lejere på øverste etage fra en nærliggende bygning og dræbes en efter en. De kan ikke tilkalde politiet, da strøm og wifi er gået, og gerningsmanden har anbragt sindrige fælder, der forhindrer dem i at komme ud af huset. Meningsløs, tomhjernet og ganske spændende social(u)realistisk actionbasker.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *