Replicas

3 ud af 5 klonede familiemedlemmer

Keanu Reeves mister sin familie i en trafikulykke. Heldigvis ved han alt om, hvordan man overfører afdødes hjerneindhold til kloner, så i løbet af nul komma fem har han en fungerende kopi af sin familie. Dette medfører dog en del problemer. Det er ulovligt, og den virksomhed, han arbejder for, er drevet af hensynsløse militærpersoner, som ikke er interesseret i, at teknologien slipper ud. Resultat: Vild jagt med tiden og hemmelige agenter.

Filmen er ekstremt utroværdig, men underholdende og velproduceret, og det er Ringenes Herre jo også, så … tja. Dog hober plothullerne sig op lige fra begyndelsen, og den påklistrede slutning er dum og utilfredsstillende. Hæng hjernen på en knage i entreen, før du ser den.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *