Bliss

2 ¾

ud af 5 gule krystaller

Mike Cahill, som lavede mesterværket “I Origins”, er igen ude i tusmørkelandet med denne mystiske historie, som handler om … hvad? Er det science fiction a la The Matrix eller en skildring af en stofmisbrugers indre verden? Lever hovedpersonen i en computersimulation, eller er han bare vind og skæv? Man får et par fingerpeg, der tyder på det første, og et par, der tyder på det sidste. Måske begge dele?

Owen Wilson har efter en hård skilsmisse svært ved at passe sit kontorarbejde, men vil hellere lave tegninger af en drømmekvinde, som han efter den uundgåelige fyring møder på en bar i skikkelse af den hjemløse Salma Hayek, som fortæller ham, at verden er en computersimulation, og så går turen gennem kaninhullet. Jeg opgav hurtigt (klogeligt) at finde hoved og hale i løjerne, lænede mig tilbage og lod rutsjebanen køre. Hvis du er til virtuelle syretrip, er det her lige filmen for dig. 

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *