Synchronic

2 ud af 5 slangebid

Indiefilm, der hævder at være science fiction, men det er det bare ikke. Man kan naturligvis indvende, at ingen tidsrejsehistorier er sf, da det ikke er muligt at rejse i tiden, men det forstærker jo bare mit argument. Tidsmaskinen her er et designerdrug, der sender brugeren tilbage til tilfældige steder i fortiden med den begrænsning, at hvis man ikke er på præcis samme plet når virkningen ophører, bliver man hængende i fortiden. Og det er efter min mening fortænkt nonsens. Hvis jeg havde vidst, at det er makkerparret bag makværket “The Endless”, der står bag, havde jeg afskrevet filmen på forhånd. Både plottet og manuskriptet er også her amatøragtigt udtænkt og udført. Næste gang ser jeg mig bedre for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *