Shadow in the Cloud

4½ ud af 5 flyvende fæstninger

Hvis du har lyst til at nyde en velproduceret blanding af Kick-Ass, Aliens, The Twilight Zone og Memphis Belle, må og skal du se dette vidunderlige vanvid. Under Anden Verdenskrig sniger en kvinde sig om bord på et kampfly for at komme fra New Zealand til Samoa. Hvorfor hun gør det, er ikke umiddelbart indlysende, og jeg skal ikke røbe noget her. Men det bliver en flyvetur, som er mindst lige så overraskende, underholdende og mindeværdig som den, vi så i Snakes on a Plane.

Hit-Girl er blevet voksen og viser, at hun stadig har styr på tingene, og filmens skabere bekræfter, at man sagtens kan lave en krigsfilm spækket med horror- og fantasyelementer.

Det er ikke en film for alle og enhver, og hvis du ligesom mig gerne vil se, hvad andre synes, før du vælger en film, må du endelig ikke lade dig skræmme af de uforstående brugeres halvlunke score på Imdb. Kig i stedet på de professionelle anmelderes vurdering på Rotten Tomatoes, køb popcorn og flad ud på sofaen.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *