Possessor

4½ ud af 5 bodysnatchers

David Cronenberg kan være stolt af sin søn Brandon, der på bedste auteurvis fører familietraditionerne videre med denne fantastiske film, som han selv har skrevet og instrueret. Scenen er sat i en nær fremtid, hvor en kriminel organisation sender en lejemorders bevidsthed over i udvalgte ofre, der derefter viljeløst kan fjernstyres. Morderen (Andrea Riseborough) har udført flere perfekte hits, men har personlige problemer, der kommer til at true den næste opgave. I biroller ses Sean Bean, Tuppence Middleton og Jennifer Jason Leigh. Stilen er effektivt artsy uden at kamme over i kunstnerisk nonsens, og det flyder med (meget) blod. Så er man advaret. En stor horror-oplevelse, der går under (gåse)huden. Jeg vil bestemt se Brandons tidligere film nu.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *