Utopia (2020)

3 ud af 5 kulørte tegneserier

Amerikansk remake af britisk serie, der efter sigende er meget bedre, men ikke til at opdrive. Historien er uhyggeligt aktuel, da den handler om en pandemi (som tilsyneladende er forudsagt af en tegneserie, der er lavet af en patient på et nedbrændt sindssygehospital). Tegneserien fylder rigtig meget, men er i virkeligheden blot en mcguffin, der driver den ret enkle handling. Dog er temaet naturligvis gefundenes Fressen for det segment af nørder, der er en anelse længere ude i hampen end undertegnede. Jeg kan ikke røbe historien i detaljer uden at spøjle, så jeg vil nøjes med at sige, at jeg nød historien og dens mystik og konstruktive ultravold i starten, men syntes, den trak i langdrag for at ende med en åben slutning, der skriger efter en fortsættelse, som beklageligvis lige er blevet aflyst af Prime. Der er meget grafisk vold og splat a la Tarantino, hvilket bestemt ikke trækker ned i karakterbogen, men det er altså ikke noget for enhver, og plothullerne står i kø og bliver aldrig forklaret, nu da serien er lukket ned.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *