Rebecca

3 ud af 5 nedbrændte herregårde

Denne genindspilning af Hitchcocks melodrama har fået på puklen af alverdens kritikere, men jeg synes faktisk, den er okay. Den vidunderlige Lily James spiller den unge selskabsdame, som bliver gift med den rige og feterede Max de Winter, der gemmer på dystre hemmeligheder om sit ægteskab med den afdøde Rebecca. Han spilles af Armie Hammer (kendt fra “Lone Ranger”), som bestemt ikke er nogen Olivier, og kemien mellem parret forbliver af samme grund et postulat, men til gengæld er Kristin Scott Thomas isnende god som husholdersken Mrs. Danvers, og Sam Riley er også en antagelig skurk. Det bedste er dog sceno- og cinematografien, der står på god farvelade fra en svunden tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *