La Casa de Papel (årgang 1+2)

4 ud af 5 Dali-masker

Veldrejet spansk heist-serie med høj produktionsværdi, gode skuespilpræstationer og et par grimme plothuller, der dog ikke rigtig bemærkes, mens musikken spiller. Et team af professionelle forbrydere forskanser sig i Den Kongelige Mønt i Madrid og begynder at trykke eurosedler i lange baner, mens politiet af en eller anden grund venter med at gå til angreb. Jo, skurkene har taget en del gidsler, men hvornår har det forhindret en rask lille befrielsesaktion? Det hele trækkes i langdrag i to sæsoner, og hvad det ender med, skal ikke røbes her. Rigtig god underholdning for folk, der ikke har noget mod at sidde og hygge sig med hovedet under armen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *