Hollywood (miniserie i 7 afsnit)

2½ ud af 5 oscarstatuetter

Det mest bemærkelsesværdige ved denne serie er, at det er en “What if”-historie a la “The Man in the High Castle” og “The Plot against America”. Hvad nu, hvis  de sorte og bøsserne var blevet eksponeret på lige fod med alle andre i 1949? En lidt spøjs idé, for alle ved jo, at tiden ikke var moden til det, men ikke desto mindre er det, hvad historien handler om. Man sætter sig desværre mellem to stole ved at gøre hele det i forvejen totalt urealistiske plot til soap og komedie i stedet for at tage det alvorligt, men så havde serien jo nok heller ikke fået sin hollywood ending. Personerne er absolut ikke troværdige, og det er store dele af handlingen heller ikke. Far er skuffet.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *