Hunters

3 ud af 5 snittede struber

Sidst i halvfjerdserne samler en ældre holocaust-survivor en gruppe af hævntørstige jøder, som skal finde og dræbe en flok nazister, som efter krigen slog ned i USA og nu forbereder Det Fjerde Rige. Der er fuld knald på liggehønen, og stilen er tydeligt inspireret af Tarantino: Snak, snak, snak og blodig, udpenslet vold. Man er godt underholdt det meste af tiden, men indimellem kammer historien over i tøjlesløs farce, og andre gange går den næsten i stå. Det er kort sagt en skønsom blanding af lort og lagkage, og det twist, der i sidste afsnit skulle sætte prikken over i’et, fungerer simpelthen ikke. 

Den gamle jøde, der samler gruppen, spilles af en påfaldende afdæmpet Al Pacino, som stråler i rollen. Der er mange andre stjerner end ham på rollellsten: Lena Olin. Dylan Baker, John Noble, William Sadler, Judd Hirsch, Saul Rubinek og Carol Kane, for blot at nævne en håndfuld af dem. Jeg kedede mig bestemt ikke, men historien er og bliver en kladde til noget, der kunne have været meget bedre.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *