Homeland, sæson 8

4½ ud af 5 helikopterstyrt

I Homelands sidste sæson tilspidses det evigt problematiske forhold mellem Carrie og Saul i hidtil uhørt grad for at kulminere i en af de bedste seriefinaler nogensinde. Homelands forfattere har aldrig været bange for at vende tingene på hovedet, og det er svært at finde noget som helst at beklage sig over i nogen af de otte årgange, der nådesløst afdækker umenneskeligheden og kynismen bag den internationale storpolitiks kulisser, og da slet ikke i det allersidste afsnit, som fik mig helt ud på kanten af sofaen. I mine øjne er det her den bedste spionserie nogensinde, og både Claire Danes og Mandy Patinkin fortjener stor ros for deres indsats. Det er ærgerligt, at serien er slut, men det var en rigtig klog beslutning at stoppe den, mens legen var god. Lad os håbe, at teamet bag, som også lavede “24″ (der ikke blev afsluttet i tide) snart vender tilbage med nye godter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *