World War Z

4 ud af 5 proaktive dødbidere

Jeg er normalt ikke til zombiefilm, men det her er ganske effektiv og spektakulær underholdning, for i modsætning til de sløve, vaklende læs, man normalt præsenteres for, er zombierne her skræmmende hurtige og ekstremt aggressive. CGI-effekterne er meget overbevisende, og vi får også en troværdig forklaring på fænomenet: Menneskeheden er ramt af en ekstrem smitsom virus, og samfundet er brudt sammen. Minder det os om noget?

Nu så jeg den på en streamingtjeneste (husker ikke hvilken), så der var ingen dvd-kapiteloverskrifter, men der er en forrygende sekvens, som jeg ville give titlen “Zombies on a plane”. Det var anden gang, jeg så den, men det kunne den sagtens tåle, og Brad Pitt er jo altid god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *