Gemini Man

4½ ud af 5 krigeriske kloner

Ang Lee, som står bag mesterværker som “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, “Brokeback Mountain” og “Life of Pi”, har denne gang lavet en actionfilm med Will Smith og Clive Owen, og det har gjort en del kritikere mopsede, at deres darling pludselig laver dumme voldsfilm, men publikum tog godt imod den sidste år. Det er da også en fantastisk visuel rutsjebanetur med Smith som en professionel lejemorder, der udfordres af en yngre, klonet udgave af sig selv. Han spiller begge roller, og den digitale foryngelsesproces er her langt mere vellykket end i Scorseses røvkedelige “The Irishman”, som kritikerne til gengæld var glade for. Go figure.

Skråt op med sure, højrøvede cineaster. Som underholdning er “Gemini Man” yderst vellykket og totalt professionelt skåret, så den kan du roligt sætte en spand popcorn over til.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *