21 Bridges

4½ ud af 5 usb-nøgler

Et mislykket røveri ender med otte politimord, og så går menneskejagten ind.  Manhattans 21 broer og 4 tunneler spærres af, og Chadwick Boseman går i aktion i en af de bedste og mest hæsblæsende politithrillere, jeg længe har set. Boseman brød (efter min mening ganske ufortjent) igennem i titelrollen i Marvels fjollede og latterlige Black Panther, men her viser han, at han faktisk kan spille skuespil, og der er andre stjerner som Sienna Miller, J.K. Simmons og Taylor Kitsch på menuen i en rigtig god og vildt klippet historie. Der er fuld knald på hele vejen, selv efter at jagten er slut, og jeg kan ikke rigtig finde noget at beklage mig over, ud over at filmen måske tager sig selv en anelse for alvorligt, men det er jo nok fordi jeg er vant til action krydret med rappe onelinere. Dem er der ingen af her; instruktøren Brian Kirk, som har øvet sig på tv-serier som Luther og Game of Thrones, har tydeligvis ønsket at holde en stram og seriøs tone, og det lykkes stort set.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *