Uncut Gems

2½ ud af 5 sikkerhedssluser

Adam Sandler, der normalt ses som forvirret, gemytlig vatnissetumling, har åbenbart lært noget af Al Pacino, som var med i hans film “Jack and Jill” fra 2011, for nu prøver han at spille højtråbende, bandende, svovlende tough guy, og det gør han sådan set udmærket. Problemet er bare, at filmen, der handler om en juvelér (Sandler), som er forfulgt af lånehajer og forsøger at løse problemet ved at indgå tvivlsomme væddemål og pante lånte genstande, er en total rodebutik, hvor alle skriger ad hinanden foreviget af håndholdte parkinsonkameraer. De eneste rolige øjeblikke er, når han mundhugges med sin ekskone eller elskerinde. Det er frygtelig stressende og ulideligt i længden. Se “The Bad Lieutenant” med Harvey Keitel i stedet. Samme historie, samme slutning og meget bedre.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *