Earthquake Bird

2 ud af 5 svage rystelser på Richterskalaen

Filmen præsenteres som en thriller, og det er falsk reklame, for den er langsom og søvndyssende med en påklistret mordgåde, der viser sig at være ren narrefisse, men har dog en afrundet slutning i modsætning til det opreklamerede makværk “Lost in Translation”, der også foregår i Japan og ligeledes handler om en vesterlænding på glatis i solopgangens land. Her er hovedpersonen den svenskfødte Lucy (Alicia Vikander), som har søgt tilflugt i Japan, fordi hun synes at være fulgt af død og ulykke, men nissen er beklageligvis flyttet med.

De japanske kulisser, den udsøgte fotografering og Vikanders følelsesfulde fremtræden redder delvis værket, som i bund og grund er et klassisk trekantsdrama med tragisk udgang pakket ind i eksotisk gavepapir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *