The Terror (anden sæson af TV-miniserien)

4 ud af 5 hævngerrige dæmoner

Anden sæson af den fremragende serie fra AMC (som kan ses på Prime) er ligesom den første produceret af Ridley Scott, og det skinner tydeligt igennem i den høje produktionsværdi. Sjældent er noget så uhyggeligt blevet så æstetisk serveret. Historien, der strækker sig over ti afsnit, er en interessant blanding af japansk folklore og amerikansk krigshistorie og foregår i fyrrerne, hvor alle japansk-amerikanerne (i øvrigt også de canadiske) blev interneret i fangelejre efter angrebet på Pearl Harbor. Vi følger en familie, der ud over den påtvungne internering må trækkes med et ondskabsfuldt genfærd, som nådesløst forfølger dens medlemmer. Det er en medrivende og skrækindjagende fortælling, som kryber ind under huden og bliver der. 

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *