Criminal

4 ud af 5 meget stærke hovedpinepiller. 

Hvis nogen ikke skulle være klar over, at Kevin Costner stadig er en vanvittig god skuespiller, bør de fise ind og se dette brag af en action-thriller, der også har Ryan Reynolds, Gary Oldman, Gal Gadot og Tommy Lee Jones på rollelisten. En hacker har overtaget kontrollen over USA’s atomarsenal og er villig til at sælge sin viden til russerne. Imidlertid har CIA lavet en deal med ham i sidste øjeblik, men den agent, der er hans kontakt (Reynolds), dræbes af hackerens sindssyge makker, som af en eller anden grund bare VIL smadre hele verden. Heldigvis er der en kvik professor, som kan overføre den døde agents erindringer (og følelser) til en anden person, men den eneste med en brugbar modtagerpandelap er en hjerneskadet præmiegalning (Costner), som sidder i psykopatforvaring. Og så går det ellers over stok og sten. Det er en fed historie, og Costner, der leverer en pragtpræstation som totalt uberegnelig voldspsykopat. har ikke været bedre siden 3 Days to Kill, som kritikerne heller ikke kunne lide (og naturligvis har de også disset den her). De kan (tør?) bare ikke anerkende god underholdning – end ikke når den bider dem i røven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *