I am Mother

4 ud af 5 embryoner

Begavet og velproduceret australsk science fiction-thriller med danske Clara Rugaard i den altdominerende hovedrolle som en pige, der bliver opfostret af en robot for at føre menneskeheden videre

efter en miljøkatastrofe. “I am Mother” er ikke hovedløs underholdning, men en gennemtænkt historie, som man skal følge godt med i for at fange de små hints, som får det hele til at hænge perfekt sammen. Clara Rugaard gør det aldeles fremragende og må siges at være Danmarks p.t. bedste bud på en kommende verdensstjerne. Hun sekunderes kyndigt af Hilary Swank (fra “Million Dollar Baby”) og Rose Byrne som robotten Mother. Det hele er skruet sammen af debutanten Grant Sputore, hvis kommende film jeg agter at følge med stor interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *