Welcome to Marwen

3 ud af 5 actionfigurer

Genrekamæleonen Robert  Zemeckis har eksperimenteret en del med at blande animation og live action. Vi har foreløbig fået “Polar Express”, “Beowulf” og “A Christmas Carol” fra hans hånd, men ikke alle er lige begejstrede for denne raptus, som han nu fortsætter med “Welcome to Marwen”. Filmen bygger på en virkelig person, Mark Hogancamp, og den minilandsby, han har lavet som en slags traumeterapi for at komme over eftervirkningerne af et groft voldeligt overfald. Hogancamp spilles af Steve Carell, og det meste af filmen består af animerede sekvenser med actiondukker, men jeg har svært ved at se meningen med løjerne (ud over at Zemeckis tydeligvis har hygget sig), og jeg følte mig ikke særlig godt underholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *