The Mule

3 ud af 5 dagliljer

Seneste film med og af Clint Eastwood, der er 89 år gammel og still going strong. Det er i sig selv ganske imponerende, men man sporer også en vis træthed i fortælleteknikken. Historien, der handler om en pensionist, som retter op på sin krakelerede økonomi ved at smugle kokain for et mexicansk narkokartel, kunne have været langt bedre, hvis bipersonerne, som er de rene papklicheer, havde været mere tredimensionale, og den i grunden dybt usympatiske hovedperson, som vi tvinges til at sympatisere med, havde fået mulighed for at forklare sine idiotiske beslutninger. Som det er, fremstår filmen som et pænt, men ret ligegyldigt stykke håndværk uden nævneværdige præstationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *