Dragged Across Concrete

4 ud af 5 babysokker

Her har vi en meget lang slowburner af en B-film (2 timer og 40 minutter) skrevet og instrueret af

S. Craig Zahler, manden der gav os “Bone Tomahawk” og “Brawl in Cell Block 99″. Filmen giver sig uendelig god tid til at præsentere personerne, men man suges langsomt og sikkert ind i plottet, der kort fortalt går ud på, at to suspenderede politimænd (Mel Gibson og Vince Vaughn) beslutter at plyndre en gangsterboss og uforvarende rodes ind i et bankrøveri, der kører katastrofalt af sporet. Historien kunne snildt klippes ned til halvanden time, men det ville spolere stilen og stemningen og gøre værket til endnu en ligegyldig actionfilm. I stedet får vi en auteur-genistreg. Titlen alene burde nomineres til en Oscar.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *