Velvet Buzzsaw

2 ud af 5 forladte tankstationer

Filmen præsenteres som horror, og der sker da også grimme ting med personerne, som omkommer en efter en på bestialsk vis, men i virkeligheden er det en satire over kunstbranchen, hvor både kritikere, kunstnere, agenter, gallerister og kunder præsenteres som højrøvede idioter, der åbenbart fortjener at dø. Det er holdet bag den glimrende Nightcrawler, som er på banen igen, og produktionsværdien er der bestemt ikke noget i vejen med, men det er en underlig diffus og ligegyldig historie, som ikke rigtig letter fra startbanen, selv om Gyllenhaal som sædvanlig er fremragende, støttet af stærke kræfter som Rene Russo og Toni Collette. Hvis det er gode gys, du er ude efter, så find noget andet. 

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *