Can You Ever Forgive Me?

3 ud af 5 forfalskede underskrifter

Melissa McCarthy, som vi mest kender fra klovneroller, tager springet til seriøst skuespil i denne autentiske historie om forfatteren Lee Israel, der i 90′erne skrabede penge sammen til huslejen og sit tårnhøje alkoholforbrug ved at sælge forfalskede breve fra berømte forfattere som Noël Coward og Dorothy Parker til rige samlere. Historien bygger på Lee Israels selvbiografi og tegner af samme grund et nok lidt for pænt billede af et ikke særlig sympatisk menneske. Men McCarthy viser her, at hun kan andet end klovne, selv om hun næsten forsvinder i skyggen af Richard E. Grant, der spiller hendes endnu mere uvederhæftige drukkammerat og partner in crime så godt, at han har fået en Oscarnominering for sin indsats.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *