Babylon Berlin, årgang 1+2

4½ ud af 5 druknede trotskister

Den dyreste tyske tv-serie nogensinde begynder i 1929, hvor den skildrer det søde og hårde liv i Weimarrepublikken via den unge deltidsprostituerede stenograf Charlotte Ritter, som bliver ansat i kriminalpolitiet, hvor hun møder Gereon Rath, en traumatiseret politimand fra Köln, som er kommet til Berlin for at afsløre en politisk sammensværgelse. Serien er en blanding af film noir, eventyr og socialrealisme, og både underholdnings- og produktionsværdien er tårnhøj. En af mændene bag er instruktøren Tom Tykwer, som vi kender fra “Lola Rennt”, “Heaven” og andre fremragende film. Snyd ikke dig selv for dette mageløse mesterværk, der for tiden kan ses på drtv.dk, som har klippet de to årgange sammen til otte halvanden times afsnit.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *