Bodyguard (miniserie i 6 dele fra BBC)

4 ud af 5 bombeveste.

Efter at have snakket en kvindelig terroristspire fra at sprænge sig selv i luften i et tog fyldt med passagerer bliver David Budd (Richard Madden) bodyguard for den kvindelige indenrigsminister Julia Montague (Keeley Hawes), en iskold politisk strammer, som går målrettet efter statsministerposten, men alligevel har tid til at trøste sig på silkelagnerne med sin nye skytsengel. Historien er en veltilrettelagt blanding af politik, action og sex, og det eneste, jeg er lidt mopset over, er slutningen, der virker ulogisk og påklistret. Dertil skal dog siges, at sjette afsnit stadig er afsindig spændende, og at de sidste fem minutter ikke kan spolere helhedsindtrykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *